home OC Home
Design voor elke woning

VEELGESTELDE VRAGEN

ALGEMENE VRAGEN

Hoe wij bijdragen aan een duurzame samenleving?

Al onze producten worden in de basis gemaakt van stalen profielen. Bij de vervaardiging hiervan wordt al het afval bewaard en op een later moment gedeponeerd bij een recycle bedrijf welke de stalen splinters en stukken weer omsmelt naar nieuw te gebruiken staal.

Binnen welke termijn kan ik schade melden aan mijn geleverde product?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er schade op de producten komt nadat u deze heeft geïnstalleerd. Schade dient 30 dagen na het af- of opleveren te worden gemeld via het schadeformulier. Wij zorgen dat u binnen 5 werkdagen antwoord krijgt op uw melding.

Ik zie mijn ontwerp er niet tussen staan, kunnen jullie dit alsnog voor mij maken?

Jazeker, naast ons aanbod op de website kunnen wij nog veel meer. Onze passie zit in het meedenken met klanten bij het maken van bijzondere samenstellingen.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per producttype. Doorgaans is de levertijd als volgt:

  • Stalen deuren : 8-10 weken
  • Spiegels : +/- 6 weken
  • Stalen trapleuningen : 6-8 weken
  • Balustrades : 6-8 weken
  • Tafelpoten : +/- 6 weken
  • Accessoires : +/- 6weken
Leveren jullie alleen in Nederland?

Wij leveren met eigen vervoer in heel Nederland en België, woont u verder weg? dan kunnen wij speciaal transport regelen.

Ik ben een bedrijf, kan ik ook zonder BTW bestellen?

Wanneer u een geldig buitenlands BTW nummer heeft dan kunnen wij de BTW verleggen. Neem hiervoor contact op via de mail, dan zullen wij dit voor u in order maken.

STALEN DEUREN

Wat is een uitsparingmaat?

Alle maten die wij op de website communiceren zijn de maat van de strak afgewerkte uitsparing. Hierbij betekent uitsparingsmaat de uiteindelijk strak afgewerkte opening waar de deur in of voor komt te hangen.

Wat betekent de maat die bij het product staat vermeld?

De maten die wij bij onze producten zetten zijn niet de maten van de deuren zelf, maar de maat van de uitsparing waar de deur in of voor komt te hangen.

Kan ik ook een op maat gemaakte deur bestellen?

Ja, zeker! naast onze standaard maten kunnen wij ook elk gewenste afmeting voor u maken. Dit kan zijn een enkele deur met afwijkende afmetingen, maar ook een wand of hoekopstelling. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via deze LINK

Zijn jullie deuren van echt staal?

Inderdaad, onze deuren worden van echt staal gemaakt. In tegenstelling tot sommige andere aanbieders worden onze deuren gemaakt van echt hoog kwaliteit staal.

Kan ik ook een ander ontwerp kiezen dan jullie aanbieden?

Dat kan zeker, wij hebben op onze website de meeste voorkomende ontwerpen staan. Mocht u toch interesse hebben in een ander ontwerp dan kunt u ons een mail met uw specifieke behoeftes toesturen naar info@ochome.nl

Ik zoek een andere kleur dan jullie op de website hebben staan, kan dat?

Standaard bieden wij 6 basiskleuren staal aan, maar wij kunnen nog veel meer. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren, maar ook aanvullende specifieke kleuren. Verschillende kleuren brons, goud, metallic en nog veel meer. Benieuwd wat wij allemaal kunnen maken, stuur ons een mail naar info@ochome.nl

SPIEGELS

Zijn jullie spiegels van echt glas?

Kort antwoord, Ja. Al onze spiegels worden gemaakt van echt glas van 4mm dikte.

Wat zijn de verschillende kleuren glas?

Zilver: dit is een standaard kleur spiegel welke u normaal kent. Wij noemen het toevallig zilver. Onder het mom, geef het beestje een naam.

Grafiet: dit type glas is iets donkerder dan het normale glas, wij raden aan dit glas niet te nemen wanneer u zichzelf goed wilt zien. Dit glas is iets minder functioneel maar wel heel mooi.

Bruin: hierdoor krijgt de spiegel een bronze gloed over het glas. De verschillen zijn heel subtiel

Antiek: wanneer u wilt dat de spiegel het gevoel geeft dat het al een tijdje meegaat dan is dit type glas ideaal.

Kan ik de electra aansluiten in mijn woning?

Wanneer u voor LED of een verwarmingselement kiest dan kunt u deze gewoon aansluiten op bestaande stroompunten. Achter de spiegel zit een adapter welke u gemakkelijk kan aansluiten via 2 draadjes.

Wat wordt bedoelt met verwarming?

Wanneer u niet wilt dat de spiegel beslaat tijdens het douche of gebruik van de badkamer, dan kunt u kiezen voor een verwarmingselement. Hierdoor zal de spiegel niet beslaan en kunt u altijd gebruik maken van de spiegel.

Kan ik de spiegel makkelijk ophangen?

Al onze spiegels worden voorzien van ophangpunten achter de spiegel. Afhankelijk van de samenstelling van de spiegel wisselt de manier van ophanging.

Kan de spiegel op de grond worden gezet?

Dat kan zeker, wij raden alleen wel aan om voorzichtig te zijn wanneer u de spiegel zonder stalen frame heeft gekozen. Wanneer u de spiegel op de grond wilt laten staan raden wij aan om te kiezen voor een stalen frame.

TRAPLEUNINGEN

Zijn de trapleuningen van echt staal?

Klopt, al onze stalen trapleuningen worden gemaakt van echt staal.

Kan ik een andere kleur dan zwart kiezen?

Standaard krijgen onze trapleuningen een laag zwarte poedercoating. Het is mogelijk om een andere kleur te kiezen, alleen zijn de kosten daarvoor wel een stuk duurder.

Hoe kan ik de trapleuning bevestigen?

Onze trapleuning worden voorzien van ophangpunten die aan de leuning zijn vastgelast. De positie van de trapleuning in de webshop kunt u niet zelf bepalen, deze zitten op vaste plekken. Wanneer u wilt dat de bevestigingpunten specifiek worden bepaald zult u een maatwerk trapleuningen moeten bestellen.

Ik wil een ander ontwerp dan op de website staat, kan dat?

U kunt inderdaad een andere vorm trapleuning bij ons laten maken. Wij vinden het zelf erg leuk om een ander model te maken dan op de website staat vermeld. Neem contact op via de mail of vraag zelf een vrijblijvende offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.