home OC Home
Design voor elke woning

STALEN TAATSDEUREN

  • Meer dan 10 verschillende ontwerpen
  • Alle RAL kleur coatingen
  • Verschillende kleuren glas
  • Softclose systeem
  • 2 stijlen deurbeslag

GROOT AANBOD

MOOI DESIGN

ECHT VAKWERK

BESTE SERVICE

STALEN TAATSDEUREN MODELLEN

stalen taatsdeuren

MODEL PLANE

In alle maten leverbaar

MODEL 2 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 3 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 3 SPECIAAL

In alle maten leverbaar

MODEL 3 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 4 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 4 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 5 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT+

In alle maten leverbaar

MODEL SPLIT

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM+

In alle maten leverbaar

stalen taatsdeuren

MODEL DIAMOND

In alle maten leverbaar

ONTWERPEN STALEN TAATSDEUREN 

Wij bieden verschillende modellen stalen taatsdeuren aan, geschikt voor elk type interieur. U kunt kiezen uit 14 verschillende ontwerpen stalen taatsdeuren met elk een eigen stijl. De ontwerpen hebben wij zo uitgekozen dat er voor ieder interieur stalen taatsdeuren kan worden gekozen. De strakke lijnen van de ontwerpen geven een extra dimensie aan uw stalen binnendeuren.

ANDER ONTWERP?

Vraag vrijblijvende een maatwerk offerte aan

STALEN TAATSDEUREN SAMENSTELLEN

U heeft de mogelijkheid om uw stalen taatsdeuren helemaal zelf samen te stellen naar uw eigen design. Wij bieden u de mogelijkheid om niet alleen het modellen aan te passen, maar ook de kleur van de coating, soort deurbeslag en de kleur van het veiligheidsglas. Bij ons kunt u kiezen uit het grootste aanbod stalen taatsdeuren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor het samenstellen van uw stalen deur. Heeft u al een stalen taatsdeur van OC Home? Geef ons dan een review op trustpilot.

SCHARNIER OPTIES

Stalen taatsdeuren

BOVEN SPEUN

Stalen taatsdeuren

ONDER SPEUN

DEURBESLAG OPTIES

stalen taatsdeuren deurbeslag garcia

GRACIA

stalen taatsdeuren Deurbeslag levem

LEVEM

GLAS OPTIES

TRANSPARANT

ZWART

MELK

SATIJN MELK

GRIJS

SATIJN GRIJS

BRUIN

COATING OPTIES

RAL 9005

ANODIC BRONS

RAL 9003

RAL 7021

ANODIC BRUIN

ANODIC GOUD

RAL 9003

ANODIC GOUD

ELEGANTE SLUITING

Onze stalen taatsdeuren zijn uitgerust met een bijzonder scharnier waardoor de deur zweeft in de opening. De stalen taatsdeur maakt dus geen gebruik van een kozijn en wordt verankerd in het plafond en de vloer, hierdoor kan de stalen taatsdeur naar beide kanten worden geopend. Naast de dubbele functie van de opening is het systeem ook uitgerust met een softclose, dit wil zeggen dat de deur d.m.v. oliedruk altijd weer automatisch dichtvalt. Dit bijzonder systeem voor een stalen taatsdeur is ideaal in een doorgang die u veel gebruikt. Het systeem is verborgen in de deur en deze is dus niet zichtbaar tijdens het gebruik van de deur. Wilt u ook genieten van ultieme luxe? kies dan voor een stalen taatsdeur met softclose systeem.

HET MOOISTE DEURBESLAG

De elegant stalen taatsdeur kan worden voorzien van 2 type deurgrepen of deurbeslag. Hierboven kunt u goed zien om welke 2 types het gaat. Al onze modellen stalen taatsdeuren zijn te voorzien van beide deurgrepen. Het is dus mogelijk om uw gewenst model stalen taatsdeur uit te voeren met een elegante buisgreep, de gracia, of een strakke hoekplaat, de levem. Beide deurgrepen bieden een perfecte grip bij het open en dichtdoen van de stalen taatsdeur. Kies de greep die het beste bij uw design stalen taatsdeur past.

HET JUISTE GLAS

Al onze stalen taatsdeuren zijn voorzien van echt veiligheidsglas, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Standaard bieden wij een transparante kleur aan maar wij hebben nog veel meer kleuren glas. Elke kleur glas van de stalen taatsdeur heeft zo zijn effect op de hoeveelheid licht dat er doorheen komt en hiermee kunt u ook weer meer privacy creëren. Wanneer u net even meer dekking wilt dan, is grijs of bruinglas perfect voor uw stalen taatsdeur. Wilt u meer privacy hebben dan kunt u het beste kiezen voor melk of zwart glas voor de taatsdeur. Satijn glas zorgt voor privacy maar laat nog wel licht door, hierdoor bent u niet helemaal afgeschermd van de ruimte. Let goed op, want lichtval heeft effect op het uiteindelijke resultaat en functie van het glas.

ALLE RAL KLEUREN COATING

Standaard worden al onze taatsdeuren gepoedercoated met RAL 9005 Mat zwarte coating. Poedercoating betekent dat er statisch geladen poeder op het staal van de stalen taatsdeur wordt aangebracht en dit gaat dan voor 45 min de oven in.  In de oven bakt het poeder zich vast aan het staal van de taatsdeur en zorgt, naast een mooie kleur ook voor een beschermende laag op het staal. In de basis bieden wij u 6 verschillende kleuren coating aan, maar wij hebben achter de schermen nog veel meer kleuren coating voor onze stalen taatsdeur. Staat u kleur taatsdeur er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze interieur specialisten en vertel ons welke kleur u graag had gewenst.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.