home OC Home
Design voor elke woning

STALEN BINNENDEUREN

DE MOOISTE STALEN BINNENDEUREN

Bij ons bent u aan het juiste adres voor stalen binnendeuren. Onze stalen deuren kunt u in onze woonwinkel helemaal zelf samenstellen naar eigen smaak, zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de juiste stalen binnendeur kiest. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende profielen. Wilt u juist een grove industriële deur, of juist een moderne strakke stalen deur? Bij ons kunt u zelf kiezen welk stijl stalen binnendeur u thuis wilt hebben!

SCHARNIERDEUR

TAATSDEUR

SCHUIFDEUR

GROOTSTE AANBOD STALEN BINNENDEUREN

Wij bieden u het grootste aanbod stalen binnendeuren aan in de gehele Benelux. U kunt bij ons terecht voor meer dan 10 modellen standaard maten, daarnaast kunnen wij elk gewenst project stalen deuren op maat voor u maken. Onze deuren worden met de hand gemaakt en er wordt veel aandacht in detail gestoken. De coating wordt extra sterk aangebracht bij onze stalen binnendeuren zodat het staal niet snel beschadigd wordt. Daarnaast zijn al onze stalen deuren uitgerust met veiligheidsglas zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over scherven.

ONTWERPEN STALEN BINNENDEUREN

Bekijk alle modellen stalen binnendeuren die u bij ons kunt kiezen

PLANE

2 VLAKS

3 VLAKS

3 SPECIAAL

3 BLOKKEN

4 VLAKS

4 BLOKKEN

5 VLAKS

ELEGANT

ELEGANT+

SPLIT

PHANTOM

PHANTOM+

DIAMOND

STAAT UW ONTWERP ER NIET TUSSEN?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

AFWERKING STALEN BINNENDEUREN

Wij maken gebruik van een eigen uniek ontwikkeld profiel waardoor wij een extra strakke afwerking van onze stalen binnendeuren kunnen aanbieden. Onze glaslatten worden vastgezet zonder schroeven of zichtbare dopjes, waardoor de lijnen van de deur vlekkeloos doorlopen. Wij zorgen voor een uniek uiterlijk van onze stalen deuren door extra aandacht te geven aan detail. Alle stalen deuren worden met de hand gemaakt door vakmensen, met een passie voor staal. Er zijn geen lasnaden zichtbaar en de lijnen van de stalen binnendeur lopen naadloos door in het design van de stalen deur.

MOGELIJKHEDEN VAN DE STALEN DEUR

Als enige in de markt bieden wij u de mogenlijkheid om de stalen binnendeur geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan ontwerpen waaruit u kunt kiezen, zo bent u ervan verzekerd een echt tijdloos en uniek ontwerp uit te kiezen. Naast de verschillende ontwerpen stalen binnendeuren kunt u bij ons ook nog kiezen uit een tal van verschillende afwerkingen van de stalen deur. Denk hierbij aan een groot aanbod aan deurbeslag, kleuren coating en soorten glas voor in uw stalen binnendeur.

MOGELIJKHEDEN VAN DE STALEN DEUR

Als enige in de markt bieden wij u de mogelijkheid om de stalen binnendeur geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan ontwerpen waaruit u kunt kiezen, zo bent u ervan verzekerd een echt tijdloos en uniek ontwerp uit te kiezen. Naast de verschillende ontwerpen stalen binnendeuren kunt u bij ons ook nog kiezen uit een tal van verschillende afwerkingen van de stalen deur. Denk hierbij aan een groot aanbod aan deurbeslag, kleuren coating en soorten glas voor in uw stalen deur.

INSPIRATIE NODIG?

Bekijk de video hiernaast van een mega leuk project welke wij hebben mogen maken.

WAT U MOET WETEN OVER STALEN BINNENDEUREN

Stalen binnendeuren zijn een perfecte oplossing voor mensen die meer licht in hun woning willen en eens iets anders willen dan die saaie houten deur. Het grote voordeel van stalen deuren is dat u kunt kiezen uit een tal van verschillende stijlen waarbij u de stalen binnendeur kunt samenstellen naar uw eigen smaak. De deuren worden gemaakt van echt staal en worden gepoedercoat om het staal te beschermen en een mooie kleur te geven. Alle stalen deuren worden standaard voorzien van veiligheidsglas zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kinderen of huisdieren. Hieronder vindt u aanvullende informatie die belangrijk is bij het aanschaffen van een echte stalen binnendeur.

VERSCHILLENDE TYPE STALEN DEUREN

Alle stalen binnendeuren zijn mooi, maar het gaat erom dat de functie van de stalen deur past bij de opening waar deze moet worden geplaatst. U kunt een stalen schuifdeur met transparant glas voor het toilet gebruiken, alleen is de stalen binnendeur niet geschikt voor de functie welke deze moet vervullen. Hieronder vindt u een overzicht van de 3 type stalen deuren.

STALEN SCHARNIERDEUR

De stalen scharnierdeur is voorzien van een kozijn welke naar 1 kant kan worden geopend. Door de aanwezigheid van het kozijn is deze deur perfect voor het afsluiten van een ruimte. De stalen deur is ideaal  voor een kantoor, slaapkamer of toilet.

STALEN SCHUIFDEUR

De stalen schuifdeur schuift vlaks langs de muur en is ideaal voor wanneer u weinig ruimte heeft maar toch een robuuste look wilt hebben. Let er wel op dat de schuifdeur niet ideaal is voor een doorgang die u veel gebruikt, de stalen deur staat vaak open of dicht.

STALEN TAATSDEUR

De stalen taatsdeur is een deur welke zweeft in de opening zonder kozijn. Het grote voordeel is dat de stalen deur naar beide kanten open en dicht gaat. De deur is uitgerust met een softclose voor extra gebruiksgemak en is ideaal voor een opening die u veel gebruikt.

INSTALLATIE VAN EEN STALEN BINNENDEUR

Binnendeuren gemaakt van staal zijn doorgaans zwaarder dan een normale houten deur, dit betekent dat u rekening moet houden met de constructie van de opening waar de stalen binnendeuren moeten worden geplaatst. Elk type stalen deur heeft andere eisen als het gaat om de opbouw van de sparing waar deze in moeten worden geplaatst. Zorg ervoor dat u van te voren duidelijk weet aan welke eisen de sparing moet voldoen voor het type stalen deur welke u op het oog heeft. Hieronder een overzicht van de verschillende eisen als het gaat om de opbouw van de opening per type deur.

STALEN SCHARNIERDEUR

Dit type stalen deur wordt bevestigd door het kozijn te verankeren in de muren. Dit betekend dat de muren stevig moeten zijn voor het dragen van de deur. De voorkeur heeft een houten constructie van balken, steen, beton of gipsblokken welke afgestuct is. Er hoeft niks in de vloer of plafond te worden bevestigd.

STALEN SCHUIFDEUR

Een stalen schuifdeur hangt aan een rails die kan worden verankerd in de muur of het plafond van de opening, afhankelijk van de afmeting en het type rails van de schuifdeur. Bij een verlaagd plafond zult u versteviging moeten aanbrengen over de lengte van de rails. Bij de montage in een muur moet u zorgen voor een stevige opbouw van de muur.

STALEN TAATSDEUR

Bij een stalen taatsdeur worden de scharnierpunten bevestigd in de grond en het plafond. Dit betekend dat er bij een verlaagd plafond een versteviging moet worden aangebracht. Wanneer u een stalen balk heeft bij een draagmuur moet er onder de balk extra hout worden aangebracht. Voor de vloer dient u rekening houden met vloerverwarming.

Meer weten over installatie service?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.