home OC Home
Design voor elke woning

BALUSTRADES

DE MOOISTE BALUSTRADES

Balustrades komen in vele vormen en maten. Bij ons kunt u terecht voor een op maat gemaakte balustrade geheel naar uw eigen stijl. Het is mogelijk om de constructie te voorzien van glazen panelen, maar het is ook mogelijk om verschillende zwevende spijlen te gebruiken. Voor de stalen profielen kunt u zelf aangeven welke diktes en afmetingen u graag wilt gebruiken. De balustrade wordt daarbij voorzien van een stevige laag coating in de kleur RAL 9005 om het staal te beschermen.

SOORTEN BALUSTRADES

ZWEVENDE

STAANDE

HOEKOPSTELLING

MET SPIJLEN

AFWERKING BALUSTRADES

Voor onze balustrades gebruiken wij verschillende profielen en soorten afwerken. Het hangt samen met de te kiezen opzet van de balustrade. Wanneer u kiest voor een zwevende balustrade kunnen wij iets dunnere profielen gebruiken, bij een staande balustrade moeten er bevestigingskokers worden gebruikt voor vloer bevestiging. Alle balustrades worden strak gelast en er zijn geen lasnaden zichtbaar. Het staal wordt gecoat in een stevige laag coating om het staal te beschermen. Wanneer u een balustrade met glas heeft gekozen kunt u ook de kleur van het glas aanpassen.

MOGELIJKHEDEN VAN DE BALUSTRADE

Zoals u heeft kunnen zien bieden wij verschillende projecten en opstellingen aan bij onze balustrades. Het is dus mogelijk om een balustrade te laten maken die past bij uw situatie en interieur. Daarbij kunt u nog specifieker aangeven hoe u de bevestiging van de balustrade wilt bij de verschillende projecten. Wanneer u opstelling van een balustrade er niet tussen staan kunt u contact met ons opnemen via de mail en maken wij een aangepast ontwerp voor u.

MOGELIJKHEDEN VAN DE BALUSTRADE

Zoals u heeft kunnen zien bieden wij verschillende projecten en opstellingen aan bij onze balustrades. Het is dus mogelijk om een balustrade te laten maken die past bij uw situatie en interieur. Daarbij kunt u nog specifieker aangeven hoe u de bevestiging van de balustrade wilt bij de verschillende projecten. Wanneer u een opstelling van een balustrade er niet tussen ziet staan, kunt u contact met ons opnemen via de mail en maken wij een aangepast ontwerp voor u.

DEUREN

SPIEGELS

TRAPLEUNING

TAFELPOTEN

ACCESSOIRES

BALUSTRADE ALS TRAPAFSCHEIDING

Onze balustrades zijn een perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een strakke oplossing als afscheiding van het trapgat. Naast veiligheid mag een balustrade er ook mooi uitzien. Bij ons kunt u de balustrade geheel naar eigen smaak stijlen en wij helpen u met het maken van de juiste beslissing. Onze vakmensen kijken ook mee als het gaat om veiligheid. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.