home OC Home
Design voor elke woning

STALEN TAFELPOTEN

DE MOOISTE STALEN TAFELPOTEN

U kunt bij ons de droomtafel voorzien met een echte stalen tafelpoot. Al onze tafelpoten worden gemaakt met oog voor detail en u kunt zelf de samenstelling kiezen. Wij bieden u een breed assortiment tafelpoten aan welke altijd kan variëren. U heeft de keuze uit X-poten, U-poten, H-poten en N-poten. Laat de tafelpoten geheel op maat maken zodat deze altijd past binnen uw interieur.

AANBOD TAFELPOTEN

Zoals u hieronder kunt zien bieden wij in de basis 4 verschillende soorten vormen stalen tafelpoten aan. De tafelpoten zijn zelf samen te stellen als het gaat om de afmeting, maar ook gekozen profielen. De poten worden met de hand gemaakt en afgewerkt met oog voor detail.

X-POOT

U-POOT

H-POOT

N-POOT

DEUREN

SPIEGELS

TRAPLEUNING

BALUSTRADE

ACCESSOIRES

STIJL VAN DE TAFELPOTEN

Wanneer u op zoek bent naar een stalen tafelpoot voor uw tafel moet u goed nadenken over de stijl die u graag wilt hebben. Zorg ervoor dat zowel het tafelblad als de poten op elkaar aansluiten. Wanneer u voor een strak en modern uiterlijk wilt gaan is het aan te raden om de tafelpoot minimalistisch in te zetten. Dit betekent dat u kan kiezen voor wat dunnere profielen of ervoor te zorgen dat de tafelpoten meer verborgen zitten onder het blad. Het kan ook zijn dat u juiste een wat robuuster uiterlijk wilt, bij deze stijl raden wij aan om de poten juist meer zichtbaar in te zetten en eventueel ook te denken aan een grof afgewerkte tafel. Wanneer u meer ideeën wilt hebben over welk keuze het beste past bij uw smaak, neem dan gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.