home OC Home
Design voor elke woning

ACCESSOIRES ASSORTIMENT

DE MOOISTE INDUSTRIËLE ACCESSOIRES

Als aanvulling op ons aanbod bieden wij ook stalen accessoires aan, waaronder stalen kasten, wijnrekken, salon tafels, bar tafels en nog veel meer. Het is mogelijk om een keuze te maken uit ons standaard aanbod, maar wij kunnen ook een geheel op maat gemaakt product voor u maken. In de basis hebben deze producten een stalen frame en kunnen worden uitgebreid met hout of glas om een nog mooier effect te creëren. Het is ook mogelijk om een stalen frame te laten maken en zelf zorg te dragen voor het blad of de lades. Benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan hier verder.

Stalen wijnrek

WIJNREK

WANDREK

Stalen kasten accessoires pagina OC Home

KASTEN

accessoires pagina OC Home stalen salontafel

SALON TAFEL

Stalen bartafel

STALEN BAR

Ontvang nu uw op maat gemaakte offerte

DEUREN

SPIEGELS

TRAPLEUNING

BALUSTRADE

TAFELPOTEN

PROJECTEN OP MAAT

Bij OC Home streven we ernaar om u de mooiste industriële accessoires te bieden, en daar houdt het niet op. Naast ons uitgebreide aanbod van stalen kasten, wijnrekken, salon- en bartafels, hebben we ook een bijzondere mogelijkheid voor maatwerk.

We begrijpen dat u een uniek interieur wilt creëren dat perfect bij uw stijl en smaak past. Daarom bieden we de optie om producten op maat te laten maken, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Of u nu op zoek bent naar een specifieke afmeting, een bijzondere afwerking, of een uniek ontwerp dat nergens anders te vinden is.

Kortom, bij OC Home geloven we dat maatwerk de sleutel is tot het creëren van een unieke en opvallende sfeer in uw huis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of onze website te bezoeken voor meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk. We kijken ernaar uit om uw interieur dromen werkelijkheid te maken!

Heeft u al een op maat gemaakte accessoire van OC Home? Geef ons dan een review op trustpilot

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.