home OC Home
Design voor elke woning
Stalen scharnierdeur met phantom ontwerp

STALEN SCHARNIERDEUR

  • Meer dan 10 verschillende ontwerpen
  • Alle RAL kleur coatingen
  • Verschillende kleuren glas
  • 4 soorten slotmechanisme
  • 7 stijlen deurbeslag

GROOT AANBOD

MOOI DESIGN

ECHT VAKWERK

BESTE SERVICE

STALEN SCHARNIERDEUREN MODELLEN

Stalen scharnierdeur

MODEL PLANE

In alle maten leverbaar

MODEL 2 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 3 VLAKS

In alle maten leverbaar

Stalen scharnierdeur

MODEL 3 SPECIAAL

In alle maten leverbaar

MODEL 3 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 4 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 4 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 5 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT+

In alle maten leverbaar

MODEL SPLIT

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM+

In alle maten leverbaar

MODEL DIAMOND

In alle maten leverbaar

STALEN SCHARNIERDEUREN ONTWERPEN

Kies het ontwerp van de stalen scharnierdeur welke past bij uw interieur. U kunt kiezen uit 14 verschillende ontwerpen met elk een eigen stijl. Wij hebben de ontwerpen zo uitgekozen dat er voor ieder interieur een stalen scharnierdeur kan worden gekozen. De strakke lijnen van de ontwerpen geven een extra dimensie aan uw stalen binnendeuren

ANDER ONTWERP?

Vraag vrijblijvend een maatwerk 
offerte aan.

STALEN SCHARNIERDEUR SAMENSTELLEN

U heeft de mogelijkheid om uw stalen scharnierdeur helemaal zelf samen te stellen naar uw eigen smaak. Wij bieden u de mogelijkheid om niet alleen het ontwerp aan te passen, maar ook de kleur van het staal, soort deurbeslag, type sluiting en de kleur van het glas. Bij ons kunt u kiezen uit het grootste aanbod stalen scharnierdeuren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor het samenstellen van uw stalen deur. Heeft u al een stalen scharnierdeur van
OC Home? Geef ons dan een review op trustpilot.

SLUITING OPTIES

LOOPSLOT

WC-SLOT

CILINDERSLOT

MAGNEET

DEURBESLAG OPTIES

CIRCO

QUBIS

PLANUS

CHIC ZWART

CHIC ZILVER

CHIC BRONS

CHIC GOUD

GRACIA

LEVEM

GLAS OPTIES

TRANSPARANT

ZWART

MELK

SATIJN MELK

GRIJS

SATIJN GRIJS

BRUIN

COATING OPTIES

RAL 9005

ANODIC BRONS

RAL 9003

RAL 7021

ANODIC BRUIN

ANODIC GOUD

RAL 9003

ANODIC GOUD

DE BESTE SLUITING

U kunt kiezen uit 4 type sluitingmechanisme met elk zijn eigen voordelen. De loopslot is de standaard bij al onze stalen scharnierdeuren . Daarnaast kunt u kiezen voor een WC-slot wanneer u de stalen scharnierdeur gaat gebruiken voor het toilet of de badkamer. Verder bieden wij ook een cilinderslot aan om een ruimte op slot te kunnen doen, zoals bijvoorbeeld uw kantoor. Als laatste kunt u kiezen om uw stalen scharnierdeur te voorzien van magneten, hierdoor kunt u de deur gemakkelijk open en dicht doen zonder de klink te hoeven gebruiken. Vraag een van onze experts welke sluiting het beste past bij uw wensen.

HET MOOISTE DEURBESLAG

Kies het juiste deurbeslag bij uw stalen scharnierdeur. Wij bieden u de mogelijkheid om de deurkruk te personaliseren om zo het design van de deur aan te passen. Afhankelijk van de gekozen sluiting kunt u kiezen uit meerdere soorten deurbeslag voor uw stalen scharnierdeur. Standaard krijgt u de keuze uit 3 type klinken, een ronde, vierkante of platte greep. Wilt u iets meer design voor de deurgreep dan kunt u kiezen uit onze chic lijn, welke iets meer stijl geven aan de deurgreep. Wanneer u heeft gekozen voor een stalen scharnierdeur met magneetsluiting dan kunt u kiezen uit 2 mooie deurgrepen, een buisgreep of een L-plaat. Kies de mooiste deurgreep die past bij uw wensen en design.

HET JUISTE GLAS

Al onze stalen scharnierdeuren zijn voorzien van veiligheidsglas zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Naast de standaard transparante kleur bieden wij nog veel meer kleuren glas. Elke kleur glas heeft zo zijn effect op de hoeveelheid licht dat er doorheen komt en hiermee kunt u ook privacy creëren. Wanneer u meer privacy wilt hebben dan kunt u het beste kiezen voor melk of zwart glas voor uw stalen scharnierdeur. Satijn glas zorgt voor voldoende privacy maar laat nog wel licht door zodat u niet helemaal bent afgeschermd van de ruimte. Let goed op, want lichtval heeft effect op het uiteindelijke resultaat en functie van het glas.

ALLE RAL KLEUREN COATING

Standaard worden al onze deuren gepoedercoated met RAL 9005 Mat zwarte coating. Poedercoating betekent dat er statisch geladen poeder op het staal van de stalen scharnierdeur wordt aangebracht en dit gaat dan voor 45 min de oven in. Terwijl in de oven bakt het poeder zich vast aan het staal van de scharnierdeur en het kozijn. Dit zorgt naast een mooie kleur ook voor een beschermende laag op het staal. In de basis bieden wij u 6 verschillende kleuren coating aan, maar wij hebben achter de schermen nog veel meer kleuren coating voor onze stalen scharnierdeuren. Staat uw kleur stalen scharnierdeur er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze interieur specialisten en vertel ons welke kleur u graag had gewenst.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.