home OC Home
Design voor elke woning

VOOR DE PROFESSIONALS

Wij helpen u graag om uw klanten een nog mooier product aan te bieden

stalen deuren
spiegels oc home
Stalen trapleuning met opstaand profiel van 40 bij 20 in 3 delen

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Al geruime tijd helpen wij professionals in Nederland en België met het uibreiden van hun aanbod. Bij ons kunt u terecht voor standaard samenstellingen, maar ook geheel op maat gemaakte projecten. Naast onze passie voor interieur vinden wij het leuk om te worden uitgedaagd met bijzondere projecten. U kunt ervoor kiezen om alleen in te kopen, klanten naar ons door te sturen of te beschikken over een whitepaper catelogus. Kijk gerust verder of neem contact met ons op.

ZELF INKOPEN

Voor de professional die op zoek is naar een partij die alleen de producten willen inkopen en zelf de zaken met de klant regelt.

UIT HANDEN GEVEN

Wanneer u op zoekt bent naar een partij waarbij u het aankooptraject en de begeleiding liever uit handen geeft.

EIGEN AANBOD

Toch liever zelf de klanten het product aanbieden onder uw eigen naam en zelf het aankooptraject regelen.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Het kan zijn dat u snel op zoek bent naar een oplossing voor een bestaande klant of dat u alleen informatie van ons wilt hebben over de mogelijkheden. Wanneer u contact met ons wilt vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Bedrijfsnaam

Contactgegevens

Naam(Vereist)

Reden voor contact

TECHNISCHE INFORMATIE AANVRAGEN

Bent u op zoek naar technische informatie over onze producte. Wilt u bijvoorbeeld weten welke sparing maat u moet maken voor een standaard maat, hoe u de maten moet doorgeven voor maatwerk of hoe wij onze spiegels en trapleuningen kunnen worden geïnstalleerd? Geef hieronder uw gegevens op en wij geven u alle nodige informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.