home OC Home
Design voor elke woning

STALEN TRAPLEUNINGEN

DE MOOISTE STALEN TRAPLEUNINGEN

Onze stalen trapleuningen zijn een verrijking voor uw trap. De meeste woningen worden opgeleverd met een saaie ronde houten trapleuning. Hier vindt u echte stalen trapleuningen die voorzien zijn van een zwarte poedercoating voor een extra beschermende laag. Kies uit 1 van de 3 standaard modellen of ga voor een op maat gemaakte stalen trapleuning.

RECHTHOEK

ROND

VIERKANT

LEUKSTE AANBOD STALEN TRAPLEUNINGEN

Kies uit verschillende vormen en stijlen trapleuningen. Standaard hebben wij de 3 bovenstaande modellen in ons aanbod, maar het is ook mogelijk om een eigen stalen trapleuning te ontwerpen. De trapleuning is volledig gemaakt van staal en de bevestigingspunten zijn al bevestigd op de stang.

AFWERKING STALEN TRAPLEUNING

Onze stalen trapleuningen worden voorzien van een poedercoating laag welke de trapleuning beschermd tegen slijtage door veelvuldig gebruik. Daarnaast worden onze stalen trapleuningen met een strakke lasnaad in elkaar gezet voor een echte industriële look. De ophaning van de leuning zit gelasd aan de trapleuning en maakt voor een strakke afwerking zonder extra schroeven of plaatjes. De schroefplaat waarmee u de stalen trapleuning aan de muur vastmaakt is strak en mooi verwerkt.

MOGELIJKHEDEN STALEN TRAPLEUNINGEN

Standaard kunt u kiezen uit 3 vel voorkomende vormen die altijd passen in een bestaande woning of pand. Dit betekent dat u gemakkelijk de stalen trapleuning kunt vinden die u altijd al heeft gewild. Naast de standaard modellen is het ook mogelijk om een trapleuning geheel op maat te laten maken, hierdoor krijgt u een uniek exemplaar speciaal gemaakt voor uw situatie.

MOGELIJKHEDEN STALEN TRAPLEUNINGEN

Standaard kunt u kiezen uit 3 veel voorkomende vormen die altijd passen in een bestaande woning of pand. Dit betekent dat u gemakkelijk de stalen trapleuning kunt vinden die u altijd al heeft gewild. Naast de standaard modellen is het ook mogelijk om een trapleuning geheel op maat te laten maken, hierdoor krijgt u een uniek exemplaar speciaal gemaakt voor uw situatie.

DEUREN

SPIEGELS

BALUSTRADE

TAFELPOTEN

ACCESSOIRES

WAT U MOET WETEN OVER ONZE STALEN TRAPLEUNINGEN

Onze stalen trapleuning zijn gemaakt van echt staal en worden voorzien van een beschermende poedercaoting laag in het zwart. De ophanging van de stapleuning is vastgelast aan de leuning zelf, hierdoor is de leuning gemakkelijk te installeren. Hieronder meer informatie over onze stalen trapleuningen.

BEVESTIGING IN DE MUREN

De stalen trapleuning wordt verankerd door 4 schroeven per ophangpunt in de muren. De meeste woningen hebben standaard al een goede opbouw of constructie om de leuningen aan vast te zetten. Wel is het belangrijk dat u goed kijkt waar de oude bevestigingspunten zaten zodat hier rekening mee kan worden gehouden met onze stalen trapleuningen. Bij standaard maat leuningen moet u ervoor zorgen dat de gaten van de leuning zijn opgevuld en afgedicht, de ophangpunten komen namelijk niet altijd overheen met de bestaande punten. Wanneer u kiest voor maatwerk dan kunnen wij de ophangpunten van de stalen trapleuning afstemmen op de oude gaten, hierdoor kunt u de nieuwe stalen trapleuning bevestigen over de oude ophangpunten.

OPMETEN VAN DE STALEN TRAPLEUNINGEN

Het opmeten van een stalen trapleuning is niet heel erg moeilijk of ingewikkeld. U meet vanaf de eerste traptrede 90cm omhoog en zet een kruisje op de muur, daarna gaat u naar de laatste traptrede die lange dezelfde muur loopt en zet weer op 90cm vanaf de trede een kruisje. Hierna neemt u een meetlint en meet de afstand tussen de twee kruisjes en voila. Vervolgens doet u dit bij elke muur waar een stalen trapleuning moet komen. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.