home OC Home
Design voor elke woning

DE MOOISTE SPIEGELS

Wanneer u op zoek bent naar een mooie spiegel  voor bij u thuis dan kunt u in onze woonwinkel uw ogen uitkijken. Wij bieden een groot assortiment spiegels aan met een strakke afwerking. Naast alle standaard spiegels kunt u er ook voor kiezen om een spiegel geheel op maat te laten maken door onze vakmensen. Kies hier de prachtige spiegel uit die past binnen uw interieur.

LAVAL

NOYON

SERES

TUMUT

ELEELE

AKASAKA

QAANAAQ

GROOTSTE AANBOD SPIEGELS

In de webshop heeft u de keuze uit 7 verschillende ontwerpen die u kunt laten uitvoeren in 3 verschillende maten. Dit zijn de meest voorkomende maten die goed passen in elke woning of interieur. Naast de verschillende modellen en afmetingen kunt u ook kiezen uit stalen frames in verschillende kleuren coating, LED verlichting en zelfs een verwarmingselement. Bekijk alle modellen en kies de mooiste stijl die past bij uw wensen.

DEUREN

TRAPLEUNING

BALUSTRADE

TAFELPOTEN

ACCESSOIRES

AFWERKING SPIEGEL

Onze spiegels worden gemaakt met oog voor detail. Dit betekent dat wij elke spiegel tot in detail afwerken en polijsten. De stalen frames zijn strak en worden gepoedercoat waardoor u geen grove lasnaden terugziet. Daarnaast worden de randen van het spiegelglas geslepen zodat u zich hier niet aan kan bezeren. De ophanging van de spiegels zit mooi en strak weggewerkt achter de spiegel zodat deze elegant kan worden opgehangen zonder touwtjes of zichtbare schroeven.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE SPIEGELS

Als een van de weinige aanbieders kunt u bij ons de spiegels helemaal zelf samenstellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende stijlen en kunt u kiezen voor verschillende opties voor afwerking of functionaliteit. Het is mogelijk om de spiegels te voorzien van een stalen frame in verschillende kleuren, LED verlichting weggewerkt in de spiegel en zelfs verwarming zodat de spiegel niet condenseert in de badkamer.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE SPIEGELS

Als een van de weinige aanbieders kunt u bij ons de spiegels helemaal zelf samenstellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende stijlen en kunt u kiezen voor verschillende opties voor afwerking of functionaliteit. Het is mogelijk om de spiegels te voorzien van een stalen frame in verschillende kleuren, LED verlichting weggewerkt in de spiegel en zelfs verwarming zodat de spiegel niet condenseert in de badkamer.

INSPIRATIE NODIG?

Bekijk de video hiernaast van een mega leuk project welke wij hebben mogen maken.

WAT U MOET WETEN OVER ONZE SPIEGELS

Spiegels komen in vele vormen en maten die u kunt personaliseren voor verschillende functies. Voor de één is een spiegel meer een aanvulling op het interieur en voor de ander is het voor functioneel gebruik, zoals in de badkamer of als passpiegel voor de garderobe. Bij ons kunt u de spiegel zo samenstellen dat deze altijd past bij de functie die de spiegel moet vervullen. Wij bieden verschillende stijlen, kleuren en opties aan waardoor u de perfecte spiegel kunt samenstellen.

OPHANGING VAN DE SPIEGELS

Al onze spiegels worden voorzien van een ophaning aan de achterkant van de spiegel. Afhankelijk van de samenstelling, zoals een stalen frame, LED verlichting of alleen het glas van de spiegel krijgt u passende materialen meegeleverd om de spiegel netjes op te hangen. Wanneer u een organische vorm kies kunt u zelf bepalen waar u de ophanging plaats zodat deze altijd op de juiste manier kan worden opgehangen.

KLEUR VAN HET SPIEGELGLAS

De spiegels kunnen worden voorzien van verschillende kleuren glas. De standaard kleur van elke spiegel is zilver, dit is de meest voorkomende kleur van spiegels. Deze kleur is uitermate geschikt wanneer u zichzelf goed moet kunnen zien voor bijvoorbeeld makeup of bij een garderobe. Naast de standaard zilveren spiegels is het ook mogelijk om een andere kleur te kiezen, zoals grafiet/grijs, bruin of antiek. Deze andere soorten spiegelglas zijn voornamelijk voor spiegels die meer als decoratie worden gebruikt.

LED VERLICHTING

Het is ook mogelijk om LED verlichting aan te brengen bij u te bestellen spiegel. U kunt ervoor kiezen om het licht te verbergen achter de spiegel zodat er een mooie gloed ontstaat, maar het is ook mogelijk om het LED te verwerken in het glas zelf. Wanneer u kiest voor een spiegel met LED krijgt u de mogelijkheid om de bediening van het licht te personaliseren door te kiezen uit een touch-knop, bewegingssensor of aan te sluiten op een lichtknop in uw woning. Achter de spiegel zit een adapter die u gemakkelijk kunt aansluiten op een bestaand stroompunt in uw muur. Tevens is het ook mogelijk om de LED van de spiegels aan te sluiten met een normale stekker.

VERWARMINGSELEMENT

Zoals u misschien heeft gelezen is het bij sommige modellen spiegels mogelijk om een verwarmingsmat aan te brengen achter de spiegel. Door de verwarmingsdraden achter het glas kunt u de spiegel gebruiken in vochtige ruimtes zonder dat het glas beslaat, dit is wel zo handig wanneer de spiegel bijvoorbeeld in de badkamer wordt gebruikt. Net als bij LED verlichting kunt u de verwarming bedienen met een touchknop, bewegingssensor of gewoonweg aansluiten op een bestaande lichtknop in de ruimte.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.