home OC Home
Design voor elke woning

STALEN SCHUIFDEUR

  • Meer dan 10 verschillende ontwerpen
  • Alle RAL kleur coatingen
  • Verschillende kleuren glas
  • 2 soorten railsen
  • 3 stijlen deurbeslag

GROOT AANBOD

MOOI DESIGN

ECHT VAKWERK

BESTE SERVICE

STALEN SCHUIFDEUR MODELLEN

MODEL PLANE

In alle maten leverbaar

MODEL 2 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 3 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 3 SPECIAAL

In alle maten leverbaar

MODEL 3 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 4 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL 4 BLOKKEN

In alle maten leverbaar

MODEL 5 VLAKS

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT

In alle maten leverbaar

MODEL ELEGANT+

In alle maten leverbaar

MODEL SPLIT

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM

In alle maten leverbaar

MODEL PHANTOM+

In alle maten leverbaar

MODEL DIAMOND

In alle maten leverbaar

STALEN SCHUIFDEUR ONTWERPEN

Kies het model stalen schuifdeur welke past bij uw interieur. Wij bieden 14 verschillende modellen aan in elk een eigen stijl. De ontwerpen van de schuifdeuren zijn zo uitgekozen dat wij voor ieder interieur een stalen schuifdeur model hebben. De strakke lijnen van de profielen en onze modellen geven een extra dimensie aan uw stalen binnendeuren.

ANDER ONTWERP?

Vraag vrijblijvende een maatwerk offerte aan

STALEN SCHUIFDEUR SAMENSTELLEN

U heeft de mogelijkheid om uw stalen schuifdeur helemaal zelf samen te stellen naar uw eigen stijl. Wij bieden u de mogelijkheid om niet alleen het ontwerp aan te passen, maar ook de kleur van de profielen, soort deurhendel, type rails en de kleur van het glas. Bij ons kunt u kiezen uit het grootste aanbod stalen schuifdeuren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor het samenstellen van uw stalen deur. Heeft u al een stalen schuifdeur van
OC Home? Geef ons dan een review op trustpilot.

RAILS OPTIES

STANDAARD RAILS

BARNDOOR RAILS

DEURBESLAG OPTIES

GRACIA

LEVEM

GLAS OPTIES

TRANSPARANT

ZWART

MELK

SATIJN MELK

GRIJS

SATIJN GRIJS

BRUIN

COATING OPTIES

RAL 9005

ANODIC BRONS

RAL 9003

RAL 7021

ANODIC BRUIN

ANODIC GOUD

RAL 9003

ANODIC GOUD

ELEGANT OF RUBUUSTE RAILS

Onze stalen schuifdeuren worden voorzien van een stalen rails. Hierbij heeft u de keuze uit 2 verschillende stijlen. De standaard rails voor onze stalen schuifdeur is voorzien van een koof, waardoor het mechanisme strak is weggewerkt achter de koof. Dit type rails systeem is uit te voeren met een slowstop waardoor de deur nooit hard kan dichtslaan. Het andere type rails wat wij aanbieden is een robuust barndoor systeem. Hierbij zijn de wielen van de rails zichtbaar en geven een echt industrieël uiterlijk aan de stalen schuifdeur. Let er wel goed op dat de ophanging en de benodigde opbouw van de muur verschillen per type rails. Neem contact op met een van onze vakmensen om hier meer over te weten te komen.

HET MOOISTE DEURBESLAG

De stalen schuifdeur wordt standaard voorzien van elegant deurbeslag. Wederom bieden wij u de mogelijkheid om de het deurbeslag van de schuifdeur te stijlen naar het ontwerp en functionaliteit van de deur. U kunt kiezen voor een strakke en elegante hoekgreep waardoor het deurbeslag minimaal aanwezig is in het lijnenspel van het gekozen ontwerp. Deze greep ziet eruit als een kleine verdikking van het buitenprofiel van de stalen schuifdeur. Naast de hoekgreep kunt u ook kiezen voor een strak en verfijnde buisgreep in de stijl van de profielen van het frame. Deze buisgreep kan worden aangepast naar de gekozen afmeting en het ontwerp van de stalen schuifdeur. Beide grepen zijn uitermate geschikt voor het gebruik, de keuze voor welk type greep hangt af van uw eigen smaak.

HET JUISTE GLAS

De stalen schuifdeur wordt standaard voorzien van 3-3-1 gelaagd veiligheidsglas in een transparante kleur. Dit wil zeggen dat het glas optimaal licht doorlaat en de ruimte een open karater geeft. Doordat wij gebruik maken van veiligheidsglas hoeft u zich geen zorgen te maken over scherven die u kunnen verwonden. Zoals u van ons gewend bent kunt u het transparant glas ook omwisselen met andere kleuren glas. In ons standaard aanbod kunt u kiezen uit, bijvoorbeeld zwart glas, melk glas, satijn glas, smokey glas en nog veel meer. In onze webshop hebben wij de keuze beperkt, maar het is mogelijk om ook nog andere soorten glas te kiezen, denk hierbij aan ribbelglas of gedraad glas. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze woonwinkel.

ALLE RAL KLEUREN COATING

De profielen van onze stalen schuifdeuren worden standaard voorzien van een zwarte laag poedercoating in de kleur RAL 9005 mat. Hierbij kunt u aangeven of u gaat voor een gladde afwerking of een fijn structuur. Het grootste verschil is dat de gladde afwerking iets meer glanst en de fijnstructuur iets matter blijft. Tevens is het mogelijk om de kleur van het staal aan te passen naar uw eigen smaak, zo dat de stalen schuifdeur altijd past bij u stijl. Wederom hebben wij in de webshop de keuze voor kleuren iets beperkt, maar in de praktijk kunnen wij elke RAL kleur coaten en nog veel meer. Neem vandaag nog contact op met onze woonwinkel en vraag naar uw eigen unieke kleur.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.