home OC Home
Design voor elke woning

INSTALLATIE SERVICE OC HOME

Uw stalen deur geplaatst door een echte vakman. Wilt u verzekerd zijn van een perfect eindresultaat? Laat dan uw stalen deur plaatsen door een van onze vakmensen.

INSTALLATIE DOOR EEN VAKMAN

Wij snappen dat niet iedereen de kennis of de kunde heeft om een stalen deur te plaatsen, om die reden bieden wij u de mogelijkheid om de deur te laten installeren door een van onze vakmensen. Hierbij is het belangrijk dat de opening waarin de stalen deur moet komen goed is geprepareerd voor het gewicht van de stalen binnendeur. Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste materialen gebruikt om het kozijn, de rails of het taatsscharnier te fixeren in de opening. Wanneer u kiest voor de installatie service van OC Home zorgen wij ervoor dat de deur altijd netjes wordt geplaatst.

WAAR MOET U OP LETTEN

Niet elke deur kan in elke opening worden geplaatst. Alle stalen deuren worden namelijk op een andere manier verankerd in de muren, het plafond of de vloer. Zorg er dus goed voor dat voordat de stalen deur wordt geplaatst u rekening heeft gehouden met de juiste voorschriften. Daarnaast is het belangrijk dat de oude deur met kozijn moet zijn verwijderd voordat de stalen binnendeur geplaatst kan worden. Onze deuren kunt u niet zomaar overhangen in uw bestaande kozijn, hiervoor moeten er wel aanpassingen worden gedaan aan de sparing. Hieronder een overzicht per type deur waar u op moet letten.

SCHARNIERDEUR

Bij een stalen scharnierdeur wordt het kozijn bevestigd in de muren. Het is dus belangrijk dat de muren stevig genoeg zijn voor het dragen van de deur.

TAATSDEUR

De bevestiging van een stalen taatsdeur zit in het plafond en op de vloer. Zorg er dus voor dat er in de vloer geboord kan worden en dat het plafond stevig genoeg is.

SCHUIFDEUR

Het railssysteem van een stalen schuifdeur kan zowel op de muur als aan het plafond worden bevestigd. Het gehele gewicht van de deur hangt aan de rails.

Benieuwd hoe wij u project kunnen realiseren?

Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 1 minuut

INMEET SERVICE

Door uw project te laten inmeten door de vakmensen van OC Home bent u ervan verzekerd dat het project altijd past. Na akkoord op de offerte zullen wij 1 van onze vakmensen langs sturen om naar uw situatie te komen kijken. Tijdens het opmeten van de sparing voor uw stalen binnendeuren zal worden gekeken naar de opbouw van de opening en de scheefheid van de opening. Met de gegevens die zijn genoteerd tijdens dit bezoek zullen wij een technische tekening maken op schaal om aan u voor te leggen. Nadat u de tekening van de stalen deur heeft ontvangen kunt u eventueel nog aspecten van de deur aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld de verdelers toch iets lager hebben, de kleur van het glas veranderen of wijzigen van deurbeslag? Dat kan, wij passen de tekening net zo vaak aan totdat uw deur precies is zoals u had gewild.

STAP 1

Offerte

STAP 2

INMETEN

STAP 3

TEKENING

STAP 4

PRODUCTIE

STAP 5

INSTALLATIE

MEER TECHNISCHE INFORMATIE OVER HET INMETEN?

Wij hebben alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet per type stalen deur. Bekijk hieronder alle technische informatie om te kijken wat er allemaal belangrijk is.

DEUREN

SPIEGELS

TRAPLEUNING

BALUSTRADE

TAFELPOTEN

ACCESSOIRES

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.