home OC Home
Design voor elke woning

Veel gestelde vragen – Spiegels

Antwoorden op veel gestelde vragen – Spiegels

1. Wat zijn de verschillende soorten spiegels die beschikbaar zijn?

Er zijn verschillende soorten spiegels, waaronder wandspiegels, vloerstaande spiegels, make-upspiegels, badkamerspiegels, en decoratieve spiegels. zie hier een diverse aanbod aan spiegels

2. Hoe kies ik de juiste maat voor een spiegel?

Er zijn verschillende soorten spiegels, waaronder wandspiegels, vloerstaande spiegels, make-upspiegels, badkamerspiegels, en decoratieve spiegels. Heeft u keuze hulp  nodig van een specialist. contacteer ons dan hier 

3. Wat is het verschil tussen een normale spiegel en een decoratieve spiegel?

Een normale spiegel dient voornamelijk functioneel, terwijl een decoratieve spiegel vaak een kunstzinnig ontwerp heeft en een statement maakt in het interieur.

4. Hoe bevestig ik een spiegel veilig aan de muur?

Zorg ervoor dat de spiegel stevig is bevestigd met geschikte bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en pluggen, en volg de installatie-instructies nauwkeurig.

5. Zijn er speciale spiegels voor bepaalde kamers, zoals de badkamer of slaapkamer?

Ja, badkamerspiegels zijn vaak voorzien van anti-condens eigenschappen, terwijl slaapkamerspiegels meer gericht kunnen zijn op esthetiek.

6. Hoe onderhoud en reinig ik een spiegel 

Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om streepvrij schoon te maken, vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het spiegeloppervlak kunnen beschadigen.

7. Hoe onderhoud en reinig ik een spiegel

Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om streepvrij schoon te maken, vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het spiegeloppervlak kunnen beschadigen.

8. Zijn er spiegels met extra functies, zoals verlichting of verwarming?

Ja, er zijn spiegels met ingebouwde verlichting voor extra helderheid en verwarmde spiegels om condensvorming te voorkomen.

9. Wat zijn populaire spiegelstijlen?

Enkele populaire spiegelstijlen zijn modern, klassiek, industrieel, antiek, en minimalistisch.

10. Zijn er spiegels die geschikt zijn voor buitengebruik?

Ja, er zijn spiegels met weerbestendige frames die geschikt zijn voor buitengebruik.

11. Hoe kan ik krassen op een spiegel repareren?

Lichte krassen kunnen worden behandeld met een speciale glaspolijstkit, maar diepere krassen vereisen mogelijk professionele reparatie.

12. Hoe kan ik krassen op een spiegel repareren?

Lichte krassen kunnen worden behandeld met een speciale glaspolijstkit, maar diepere krassen vereisen mogelijk professionele reparatie.

13. Hoe bevestig ik een spiegel aan de muur?

Aan de achterkant van elke spiegel zitten inhammen, waarmee je de spiegel gemakkelijk ophangt aan schroeven in de muur. Voor extra stevigheid kun je pluggen in de muur bevestigen om ze zo strak mogelijk te maken. 

14. Zijn er spiegels met aanpasbare frames of randen?

Ja, er zijn spiegels met frames in verschillende materialen, kleuren en stijlen om aan te passen aan de interieurbehoeften.

15. Hoe kan ik een spiegel veilig verplaatsen zonder schade?

Verwijder de spiegel voorzichtig van de muur, bescherm de hoeken en verpak de spiegel in bubbelfolie of een ander beschermend materiaal tijdens het transport.

16. Wat zijn enkele trends op het gebied van spiegelontwerp?

Enkele actuele trends zijn het gebruik van geometrische vormen, waarvan o.a. Laval, Noyon, Seres, Tumut, Eleele, Akasaka en Qaanaaq

Heeft u een vraag dat nog onbeantwoord is, Bericht ons team!

10 + 14 =

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.