home OC Home
Design voor elke woning

OC Home | Stalen Spiegels Informatie

Ontdek Jouw Reflectie in Stijl: Op Maat Gemaakte Stalen Spiegels van OC Home

Maatwerk voor Unieke Reflecties

Bij OC Home geloven we dat een spiegel meer is dan alleen een reflecterend oppervlak; het is een statement van stijl en persoonlijkheid. Onze op maat gemaakte stalen spiegels bieden jou de mogelijkheid om een uniek stuk te bezitten dat perfect aansluit bij jouw visie. Elk ontwerp, groot of klein, wordt met zorg vervaardigd, waarbij we streven naar een persoonlijke weerspiegeling van jouw smaak en ruimte.

Precisie in Productie: Slechts 6 Weken Levertijd

Wij begrijpen dat wachten op maatwerk een uitdaging kan zijn. Daarom streven we ernaar om jouw op maat gemaakte stalen spiegel binnen slechts zes weken te leveren. Met een toewijding aan vakmanschap en efficiëntie zorgen we ervoor dat jouw spiegel niet alleen op tijd arriveert, maar ook de hoogste normen van kwaliteit bereikt.

Eindeloze Opties: Met of Zonder Frame, 7 Verschillende Types

Bij OC Home bieden we een scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke, frameloze look of juist een verfijnd kader wenst, we hebben zeven verschillende types frames om uit te kiezen. Jouw stalen spiegel is niet slechts een spiegel; het is een uiting van jouw individualiteit.

 

Levering of Afhalen: Jouw Gemak Voorop

Bij OC Home begrijpen we het belang van gemak. Daarom bieden we zowel levering als afhaalmogelijkheden aan. Of je nu kiest voor het comfort van levering aan huis of de flexibiliteit van afhalen, wij stellen jouw wensen voorop.

Montageopties voor Een Naadloze Integratie

Onze service stopt niet bij levering; we bieden ook optionele montageopties aan voor een moeiteloze integratie in jouw ruimte. Laat ons de zorgen overnemen terwijl we jouw stalen spiegel op deskundige wijze plaatsen, zodat je direct kunt genieten van de verfijnde reflectie in jouw interieur.

Ontdek de kunst van reflectie met OC Home en geef jouw ruimte een persoonlijk tintje met onze op maat gemaakte stalen spiegels.

Glas in Kleur: Unieke Expressie bij OC Home

Breed Kleurenspectrum

Glas bij OC Home is meer dan doorzichtig; het is een palet voor expressie. Ons divers kleurenspectrum biedt zachte pasteltinten tot levendige kleuren, elk ontwerp doordacht voor een unieke visuele dimensie.

 

Individuele Expressie

Ons op maat gemaakte gekleurde glas geeft ruimte voor individuele expressie. Van subtiele harmonie tot gedurfd contrast, pas jouw ruimte aan met sprankelend blauw tot warm amber.

Spiegelonderhoud: Tips voor een Optimaal Stralende Reflectie
 

 

Optimaal genieten van de stralende reflectie van jouw spiegel vereist zorgvuldig onderhoud. Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat jouw spiegel altijd zijn pracht behoudt:

Zachte Reiniging

 Gebruik een zachte, pluisvrije doek om stof en vingerafdrukken voorzichtig te verwijderen. Vermijd schurende materialen die krassen kunnen veroorzaken.

Milde Glasreiniger

Voor hardnekkig vuil of vlekken, gebruik een milde glasreiniger. Breng het aan op de doek, niet rechtstreeks op de spiegel, om overmatig vocht te voorkomen.

Vermijd Water

 Beperk blootstelling aan water om schade aan het frame en mogelijke corrosie te voorkomen. Als de spiegel in de badkamer staat, gebruik dan een spatwaterbestendige reiniger.

Frequent Stofvrij Houden

Regelmatig stofvrij maken helpt om ophoping van vuil te voorkomen. Een zachte stoffer of een plumeau is hiervoor geschikt.

Vermijd Schuurmiddelen

 Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen of schuursponsjes, omdat deze het spiegeloppervlak kunnen beschadigen.

Gentle Frame Care

 Als de spiegel een frame heeft, onderhoud dit dan volgens de instructies van het materiaal (hout, metaal, etc.). Regelmatige reiniging behoudt de glans.

Luchtvochtigheid Controleren

 Beheer de luchtvochtigheid in de ruimte, vooral in vochtige omgevingen, om condensvorming op de spiegel te voorkomen.

Vermijd Direct Zonlicht

 Plaats de spiegel bij voorkeur niet in direct zonlicht om verkleuring van het frame en oververhitting te voorkomen.

Professionele Reiniging

Als de spiegel specifieke reinigingsinstructies heeft of kostbare details bevat, overweeg dan professionele reiniging om schade te voorkomen.

Door regelmatig zorg te dragen voor jouw spiegel, behoud je niet alleen de esthetiek, maar geniet je ook continu van een heldere, stralende reflectie.

 

Kies voor de OC Home ervaring en transformeer jouw ruimte met stalen frame spiegels die zowel verbluffend mooi als functioneel zijn. Wij beloven niet alleen installatie, maar een kunstzinnig vakmanschap dat de tand des tijds doorstaat. Ontdek het verschil van OC Home.

offerte aanvragen
Onderhoud met Zorg: OC Home Garandeert Kwaliteit
 

Bij OC Home erkennen we de cruciale rol van regelmatig onderhoud bij het waarborgen van de levensduur van jouw stalen deuren. Ons toegewijde onderhoudspakket biedt een uitgebreide oplossing om ervoor te zorgen dat jouw deuren niet alleen functioneel blijven, maar ook hun esthetische pracht behouden. Onze professionele aanpak, ondersteund door hoogwaardige materialen, streeft ernaar om de duurzaamheid van jouw deuren te vergroten, waardoor ze weerstaan aan de tand des tijds.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen het verlengen van de levensduur van je deuren, maar ook het behoud van hun oorspronkelijke schoonheid. We begrijpen dat jouw stalen deuren niet alleen functionele elementen zijn, maar ook een visuele blikvanger in jouw leefruimte. Ons onderhoudsteam zet zich in om ervoor te zorgen dat elk detail, elke nuance van het ontwerp, wordt gekoesterd en beschermd.

En als een blijk van vertrouwen bieden wij standaard een termijn van garantie aan. We geloven in de duurzaamheid van ons werk en de kwaliteit van onze dienstverlening. Door te kiezen voor OC Home, kies je voor meer dan alleen een onderhoudspakket; je kiest voor gemoedsrust en de zekerheid dat jouw stalen deuren worden verzorgd met de hoogste normen van vakmanschap.

Vertrouw op OC Home voor zorgeloos onderhoud en geniet van de blijvende elegantie van jouw stalen deuren. Wij staan garant voor de kwaliteit die jouw huis verdient.

Heeft u vragen voor ons team over stalen deuren? Stuur ons een bericht!

OC Home – Verkozen tot de leukste woonwinkel in de Benelux

15 + 9 =

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.