home OC Home
Design voor elke woning

INDUSTRIAL STALEN DEUREN

INDUSTRIELE STALEN BINNENDEUREN

Een groot aanbod aan betaalbare stalen binnendeuren voor elke woning of bedrijfspand. U kunt kiezen uit verschillende modellen en 7 standaard maten voor, zowel de scharnierdeur, schuifdeur als taatsdeur. Wij maken gebruik van echte stalen profielen welke worden voorzien van een stevige laag poedercoating. De stalen deuren zijn voorzien van veiligheidsglas en u kunt hierbij kiezen uit een aantal kleuren. Bekijk hieronder het aanbod van onze stalen binnendeuren

ONZE STALEN DEUREN

Stalen scharnierdeur

SCHARNIERDEUREN

Stalen taatsdeur

TAATSDEUREN

Stalen schuifdeur

SCHUIFDEUREN

WELKE STALEN DEUR MOET IK KIEZEN

Wij bieden u 3 type stalen binnendeuren aan, elk met zijn eigen functie en afwerking. Bij het kiezen van de juiste stalen binnendeur kijkt u voornamelijk naar de functionaliteit van de deur. Wilt u de ruimte goed afsluiten, is het de bedoeling dat u ruimte bespaart of zoekt u naar een deur waar u makkelijk door kunt lopen. Afhankelijk van uw wens kiest u de juiste type stalen deur die bij u past.

VERSCHILLENDE SAMENSTELLINGEN

Naast het feit dat u kunt kiezen tussen verschillende type stalen deuren kunt u ook een keuze maken uit de samensytelling van onze deuren. Wij bieden een groot aanbod enkele stalen deuren aan, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een vast zijpaneel ernaast te bevestigen. Alle type deuren kunt u samenstellen met zijpanelen, aan 1 kant of beide kanten.

DEUREN

SPIEGELS

TRAPLEUNING

BALUSTRADE

TAFELPOTEN

ACCESSOIRES

GLAS OPTIES

Stalen scharnierdeur

TRANSPARANT

Stalen scharnierdeur

GRIJS

Stalen scharnierdeur

SMOKEY

Stalen scharnierdeur

MELK

Stalen scharnierdeur

ZWART

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.