home OC Home
Design voor elke woning

INMETEN STALEN DEUREN

Het is belangrijk om te weten dat wij niet in elke situatie kunnen inmeten. Bij het inmeten maken wij een verslag van de situatie en meten wij de sparing op de mm op. Nadat wij zijn langs geweest voor het inmeten van de stalen binnendeuren mag de situatie waar de deur in moet komen niet meer veranderen. Gebeurd dit wel dan kunnen wij geen verantwoordelijkheid meer nemen voor de maatvoering.

EISEN INMETEN STALEN DEUREN

 • Muren

Het is belangrijk dat de muren zijn afgewerkt en gestuct. Wanneer u een bestaand kozijn heeft dan moet deze ook zijn verwijderd, mits uitdrukkelijk anders is overeengestemd.

 • Vloer

De vloer moet volleidg zijn gelegd en wanneer u uw oude kozijn heeft verwijderd moeten de gaten zijn aangeheeld. Wanneer u de vloer nog niet heeft gelegd en alleen een stukje vloer ter beschikking heeft, dan kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de maatvoering.

 • Plafond

Het plafond, of de bovenkant van de muur moet zijn afgewerkt en gestuct.

AANVULLENDE INFORMATIE

  Wanneer wij komen inmeten zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de informatie die u ons kunt geven. Wij zijn niet aanwezig geweest bij de bouw van uw woning en het kan dus voorkomen dat wij u aanvullende vragen zullen stellen. Onze vakmensen kunnen niet door de muren heen kijken waar de constructie uit bestaat, het is dus belangrijk dat u ons de juiste informatie geeft. Om te beoordelen of de muur en het plafond stevig genoeg zijn kunnen wij er alleen op kloppen om te horen of de muur hol klinkt of niet.

  INMETEN STALEN TRAPLEUNINGEN

  Bij het inmeten van de stalen trapleuning is het langrijk dat de situatie waar wij komen inmeten vrij is en onze collega’s er makkelijk bij kunnen. Wanneer u de oude trapleuning nog heeft is het handig om deze bij de hand te hebben voor het inmeten.

  EISEN INMETEN STALEN TRAPLEUNING

  Bij het inmeten van de trapleuning zijn er wat minder eisen dan bijvoorbeeld onze stalen deuren. Het belangrijkste om te weten is dat wij afhankelijk zijn van uw informatie om te achterhalen waar de muren uit zijn opgebouwd. Zorg er dus voor dat u dit kan beantwoorden wanneer onze collega langs komt.

  INMETEN STALEN BALUSTRADES

  Voor het inmeten van uw balustrade is het van belang dat de muren waartussen of tegenaan de balustrade komt zijn afgewerkt en gestuct. Het is wat minder belangrijk om de vloer gelegd te hebben, alleen heeft dit wel onze voorkeur. Wanneer blijkt dat de muren niet zijn gestuct kan eht zijn dat wij geen veranwoording kunnen nemen voor de maatvoering.

  EISEN INMETEN STALEN BALUSTRADE

  Evenals bij de andere producten die wij aanbieden kunnen wij niet zien waar de muren uit zijn opgebouwd. Het is dus belangrijk dat u ons de juiste informatie verschaft. Voor de meeste balustrades moet er in de grond worden geboord, zorg er dus voor dat u onze collega antwoord kan geven over hoe de vloer precies is opgebouwd.

  INMETEN SPIEGELS

  Voor het inmeten van onze spiegels komen wij alleen langs om de maat van de spiegel te bepalen. Het beoordelen van de stevigheid van de muur behoort niet tot de handelingen die wij uitvoeren. Het is aan u of de aannemer om te bepalen of deze ook stevig genoeg zijn voor het dragen van een spiegel.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Naam*
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.