home OC Home
Design voor elke woning

STALEN DEUREN PROJECT ROTTERDAM

Dubbele stalen schuifdeuren

Het gebruik van stalen deuren in woningen biedt vele voordelen, waaronder het bevorderen van ruimtelijkheid. Door de transparantie en slanke frames zorgen onze deuren voor een optische illusie van grotere ruimte. Ze creëren naadloze overgangen tussen verschillende kamers en bieden tegelijkertijd flexibiliteit in het gebruik van de ruimte. Of je nu een modern, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, stalen binnendeuren kunnen een waardevolle toevoeging zijn die een gevoel van ruimte en licht in je woning brengen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je huis ruimtelijker te laten aanvoelen, overweeg dan zeker de mogelijkheden van stalen deuren.

Een woning met een open en ruimtelijk gevoel is voor velen een droom. Het creëren van een gevoel van ruimte kan de leefbaarheid en het comfort in huis aanzienlijk verbeteren. Een opkomende trend die aan populariteit wint, is het gebruik van stalen schuifdeuren in uw woning. Deze deuren bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ze bevorderen ook de ruimtelijkheid in een woning op verschillende manieren.

Stalen scharnierdeur
Stalen taatsdeur

Optische illusie: deuren zijn vaak voorzien van slanke frames en grote glazen panelen, waardoor ze een visuele illusie creëren van meer ruimte. Het transparante karakter van de deuren laat het natuurlijk licht vrij stromen en verbindt verschillende ruimtes in huis. Hierdoor ontstaat een gevoel van eenheid en wordt de ruimte optisch vergroot.

Naadloze Overgang: Traditionele houten deuren met massieve uitstralingen kunnen de doorgang tussen kamers belemmeren en de ruimte opdelen. Onze deuren daarentegen bieden een naadloze overgang tussen verschillende gebieden. Ze fungeren als elegante scheidingselementen zonder de visuele continuïteit te verstoren. Dit resulteert in een vloeiende en open ruimtelijke ervaring.

Ruimtelijke flexibiliteit: Een ander voordeel van dit type deuren is dat ze ontwerpmogelijkheden bieden om ruimtes aan te passen aan de individuele behoeften van bewoners. Het ontwerp en type glas kan de ruimtelijkheid bevorderen of juist beperken afhankelijk van uw eigen voorkeur. Door het gebruik van schuifdeuren kunnen ruimtes tijdelijk worden afgescheiden of juist geopend om een grotere en meer open ruimte te creëren. De opdrachtgever heeft gekozen voor schuifdeuren om de ruimte maximaal te kunnen benutten. Doordat de deuren nooit een ruimte indraaien, zoals bij stalen scharnierdeuren, maar langs de muur schuiven, zal de dubbele stalen schuifdeur nooit in de weg staan. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de ruimte efficiënter te benutten en aan te passen aan uw behoeften. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.